Πρόωρη εκσπερμάτωση. Λόγοι και συνθήματα. Πώς να αντιμετωπίσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Ανασκόπηση και πληροφορίες για τη νατοξετίνη. Κοινές συμβουλές σε απευθείας σύνδεση.

Η πρώιμη εκσπερμάτιση θεωρείται ως ένα από τα πιο συνηθισμένα είδη αρσενικών διαταραχών που σχετίζονται με το φύλο. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα θέματα εκσπερμάτωσης. Εκεί όπου το αρσενικό έχει επίσης οργασμό και έγκαιρα σε όλες τις σεξουαλικές σχέσεις. Το πρόβλημα έχει πράγματι ισχυριστεί ότι λαμβάνει χώρα αν ένας τύπος έχει έναν οργασμό πριν ο σύντροφός του αποκτήσει κορύφωση. Οι γιατροί προσεγγίζουν ότι περίπου το 25% των αρσενικών βιώνουν την πρόωρη εκσπερμάτωση τελικά καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ενώ οι άντρες μπορούν να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται με το φύλο, η πρώιμη εκσπερμάτιση συχνά τείνει να είναι μία που μπορεί να καταστρέψει εντελώς την κατάσταση του νου. Υπάρχουν τόσο διανοητικοί όσο και οργανικοί παράγοντες για την πρόωρη εκσπερμάτωση. Αν ένας τύπος καθώς και ο σύντροφός του δεν με απασχολούν το χρονικό διάστημα που τον χρειάζεται για να έχει οργασμό, τότε πραγματικά δεν έχει σημασία. Αν παραμείνετε σε μια μακροχρόνια συνεργασία, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θεραπεία των ζευγαριών. Η ίδια ευχαρίστηση θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει τα αρσενικά να ανακαλύψουν να ρυθμίσουν το βαθμό διέγερσής τους, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για την αναβολή της κορύφωσης. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο παράπονο που έχουν τα αρσενικά όσον αφορά την αποτελεσματικότητα που σχετίζεται με το φύλο τους. Διαφορετικά ψυχικά καθώς και φυσικά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν έναν τύπο για μια ξαφνική εμπειρία πρώιμης εκσπερμάτισης. Τα αντικαταθλιπτικά ή οι προσεγμένες προφυλάξεις επαναπρόσληψης σεροτονίνης γίνονται για να αντιμετωπίσουν την κλινική κατάθλιψη, αλλά παρομοίως μεταθέτουν την εκσπερμάτιση. Η δαποξετίνη δεν είναι ιδανική για όλα τα αρσενικά που έχουν ταυτιστεί με την πρώιμη εκσπερμάτιση. Για παράδειγμα, δεν προτείνεται για μερικά αρσενικά με προβλήματα καρδιάς, νεφρού και επίσης το ήπαρ. Μπορεί επίσης να συνδεθεί με διάφορα άλλα φάρμακα, όπως διάφορα άλλα αντικαταθλιπτικά. Ωστόσο, αυτά τα φάρμακα έχουν επίσης αρνητικές επιπτώσεις που συνίστανται σε ναυτία ή έμετο και επίσης υπνηλία. Μπορούν επίσης να πετάξουν μια υγρή κάλυψη για την ανάγκη σας να αγαπάτε. η εκσπερμάτωση είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για την αποβολή των υγρών, του εκσπερμάτιου ή του οργασμού από την ολοκλήρωση του πέους. η εκσπερμάτωση είναι η εκτόξευση του σπέρματος από το πέος που συμμορφώνεται με τον οργασμό. Ανακαλύπτει ότι κάνει ό, τι αισθάνθηκε πραγματικά πέρα ​​από τον έλεγχό του πολύ πιο εύκολο να καταλάβει και να ελεγχθεί. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα πρόβλημα στο οποίο ένα αρσενικό αποβάλλει συνεχώς το σπέρμα αμέσως μετά την έναρξη της σεξουαλικής διέγερσης ή πιο γρήγορα από ό, τι αυτός ή ο σύντροφός του επιθυμεί. Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να προκληθεί από τη βραχυχρόνια κλινική κατάθλιψη, το άγχος και το άγχος ή το άγχος και το άγχος σχετικά με την εταιρική σχέση, την αποτελεσματικότητα που σχετίζεται με το φύλο ή το ιστορικό των ζητημάτων που σχετίζονται με το φύλο.

Η στιγμή από την έναρξη του σεξ στην εκσπερμάτιση διαφέρει από ένα άτομο σε ένα επιπλέον. Αυτή η χρονική περίοδος ονομάζεται λανθάνουσα εκσπερμάτωση. Αυτό που μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για έναν τύπο μπορεί να χρησιμεύσει σε ένα επιπλέον. Από κλινική άποψη, η εκσπερματική διαταραχή λαμβάνεται συχνά υπόψη ως ανησυχία που σχετίζεται με το νεύρο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το επίπεδο ευαισθησίας του πέους μπορεί να αξιολογηθεί χρησιμοποιώντας πολλά εργαλεία που δημιουργούν συντονισμό. Η επίλυση του προβλήματος είναι πιο αποτελεσματική όταν και οι δύο σύντροφοι μπορούν να αλληλεπιδρούν ως ομάδα προς μια αποτελεσματική θεραπεία. Εάν το αρσενικό παραμείνει σε εταιρική σχέση, απαιτεί τη βοήθεια και την κατανόηση του συντρόφου του. Η γυναίκα σύντροφος πρέπει επίσης να ρίξει μια ματιά από έναν γυναικολόγο για να προσδιορίσει τις ικανότητες που σχετίζονται με το φύλο της και επίσης να απαλλαγούμε από την ευκαιρία που η διάσταση ή το πλαίσιο των γεννητικών περιοχών της να γίνει μέρος του παράγοντα για την πρόωρη εκσπερμάτωση του ανθρώπου. Η πιο τυπική εφικτή θεραπεία για την πρώιμη εκσπερμάτιση μπορεί να συνίσταται σε συμπεριφορική θεραπεία, προπόνηση, τοπικά αναισθητικά και επίσης οδοντικά φάρμακα. Ένα μίγμα αυτών των μεθόδων εκτός από τις μεθόδους συμπεριφοράς καθώς και τη θεραπεία είναι εξαιρετικά προτεινόμενο. Είναι εφικτό, όσο λιγότερο συνηθισμένο, για κάποιον που έχει συνεχώς γνωστή πρόωρη εκσπερμάτωση, δεδομένου ότι πρόκειται να γίνει σεξουαλικά ενεργητικός.

Η πρώιμη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας τύπος δεν έχει τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης, και επίσης, κατά συνέπεια, αυτός και ο σύντροφός του δεν είναι σεξουαλικά ευχαριστημένοι. Η πρόωρη εκσπερμάτωση, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να οδηγήσει σε κλινική κατάθλιψη. Αν και ο συγκεκριμένος λόγος είναι άγνωστος, η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να έχει ρίζες σε σωματικά, ψυχικά ή ψυχολογικά προβλήματα. Dapoxetine ή Priligy χρησιμοποιείται σε πολλά έθνη για να ασχοληθεί με ορισμένα είδη κλειδιά και επίσης δεύτερη πρόωρη εκσπερμάτωση. Ο σύντροφος, από την άλλη πλευρά, συνήθως αισθάνεται πραγματικά δυστυχισμένος καθώς και αναξιοπαθούντα όταν το σεξ είναι σε όλη όσο γρήγορα. Μια σημαντική ποσότητα δυσφορίας από το αρσενικό καθώς και από τον σύντροφό του συνήθως συνοδεύει αυτό το πρόβλημα. η εκσπερμάτωση συνεχώς, ή σχεδόν συνεχώς, συμβαίνει πριν από την πραγματική διείσδυση που σχετίζεται με το φύλο έχει επιτευχθεί, ή μέσα σε σχέση με μια ελάχιστη διείσδυση. Υπάρχει μια έλλειψη ικανότητας να αναβάλλεται η εκσπερμάτιση κάθε φορά, ή σχεδόν κάθε φορά, η διείσδυση λαμβάνει χώρα. Τα συναισθηματικά σημεία και τα συμπτώματα είναι επιπλέον των φυσικών εκσπερματικών περιστατικών. Οι προπονήσεις Kegel μπορούν να βοηθήσουν στην κατασκευή αντοχής και επίσης να ελαχιστοποιήσουν τις συνθήκες που ενεργοποιούν την πολύ πρώιμη εκσπερμάτωση στους άνδρες. Οι ασκήσεις Kegel για τα αρσενικά μπορούν να ενισχύσουν τη μυϊκή μάζα του πυελικού εδάφους, η οποία στηρίζει την κύστη καθώς και την πεπτική οδό καθώς και το στίγμα που σχετίζεται με το σεξ. Πολλά φυσικά βότανα όπως η L-αργινίνη, η Damiana, καθώς και το Ginseng έλαβαν πραγματικά πολλές έρευνες για την ενίσχυση της αντοχής που σχετίζεται με το φύλο, την ενίσχυση της στυτικής κυκλοφορίας του αίματος, καθώς και την ενίσχυση μιας σειράς πτυχών που σχετίζονται με το ανδρικό φύλο. Οι πρώτες προπονήσεις εκσπερμάτισης μπορούν να παρέχουν κάποια βοήθεια για παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόωρη εκσπερμάτιση. Είναι χωρίς κίνδυνο, μπορεί να πραγματοποιηθεί στην προσωπική ιδιωτικότητα του ίδιου του σπιτιού σας. Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα εξαιρετικά συνηθισμένο ζήτημα μεταξύ των νέων εφηβικών παιδιών. Ωστόσο, όταν γερνάτε, η πρόωρη εκσπερμάτωση εξαφανίζεται. Είναι εφικτό να εξαφανιστεί η πρώιμη εκσπερμάτιση, ωστόσο πρέπει να βρούμε μια λύση για αυτό.

Πρόωρη εκσπερμάτωση. Πώς να αντιμετωπίσετε την πρόωρη εκσπερμάτωση. Επισκόπηση και πληροφορίες σχετικά με τη νατοξετίνη.Πολλά αρσενικά έχουν την ικανοποίηση να απολαμβάνουν το σεξ χωρίς τη διαταραχή και επίσης την απογοήτευση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Αλλά και για μερικούς άνδρες, αυτό είναι μια συνεχιζόμενη ανησυχία που επηρεάζει την κορυφαία ποιότητα της σεξουαλικής ζωής τους, εκτός από τη θετική εικόνα τους και την αυτοπεποίθησή τους. Η πρόωρη εκσπερμάτιση μπορεί να προκληθεί από διανοητικές μεταβλητές όπως άγχος, άγχος, προβλήματα σύνδεσης ή στρες και άγχος που σχετίζονται με την απόδοση. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε φυσικούς λόγους, όπως είναι τα διαβητικά προβλήματα, η υπέρταση, τα προβλήματα του θυρεοειδούς ή η ασθένεια του προστάτη.

Η ναποξετίνη είναι μια προσεκτική πρόληψη της επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Η ναποξετίνη ή η Priligy συγκρατούν την τάση του σώματος να έχει οργασμό νωρίς, ώστε να μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο στο κρεβάτι. Είναι ένα δισκίο που λαμβάνεται από άνδρες για να ενισχύσει τη στιγμή που απαιτείται για να έχει οργασμό. Η κοινή Priligy συγκρατεί την αλυσιδωτή αντίδραση που δημιουργεί εκσπερμάτιση αυξάνοντας τους βαθμούς σεροτονίνης στο μυαλό. Η ναττοξετίνη συνιστάται μόνο για παιδιά που κλιμακώνονται σε λιγότερο από 2 λεπτά διήθησης. Δεν πρέπει να λαμβάνεται από αρσενικά που πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις, από εκείνα που τείνουν να εμφανίζονται ή από εκείνα που παίρνουν συγκεκριμένα φάρμακα. Το Priligy είναι ένας οδοντιατρικός υπολογιστής ταμπλέτας, ο οποίος αποτελείται από μια ουσία που ονομάζεται Dapoxetine. Αυτό λειτουργεί με την αύξηση της αποστολής της σεροτονίνης σε ένα συγκεκριμένο συστατικό των νεύρων, και επίσης αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο για το άτομο να οργασμό αργότερα.

Η πρώιμη εκσπερμάτιση μπορεί να συμβεί εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, καθώς και αυτές μπορούν να ταξινομηθούν σωστά σε συναισθηματικά, σωματικά ή τρόπους ζωής ή σε πολλές περιπτώσεις ένα μίγμα από όλους. Σημαντικοί συναισθηματικοί λόγοι είναι το άγχος, η αβεβαιότητα, η λύπη καθώς και άγχος και άγχος. Τα αρσενικά που είναι σεξουαλικά ανειδίκευτα είναι πολύ πιο ευάλωτα σε διανοητικά ενεργοποιημένη πρόωρη εκσπερμάτιση, ωστόσο, αυτό είναι πολύ πιθανό να ενισχυθεί καθώς έρχονται να είναι επιπλέον σεξουαλικά σίγουροι. Η μειωμένη σεροτονίνη, οι υψηλοί βαθμοί ισταμίνης, καθώς και η γρήγορη έναρξη της αδρεναλίνης και επίσης η ντοπαμίνη προκαλούν ανεξέλεγκτη ευφυΐα προκαλούν εκσπερμάτιση. Οι λόγοι για την πρώιμη εκσπερμάτιση έχουν στην πραγματικότητα πολλές φορές σκέφτονται να είναι μόνο συναισθηματικοί και επίσης στενοί που σχετίζονται με το συναίσθημα και το άγχος της πολύ πρώτης σεξουαλικής εμπειρίας.

Οι Ayurvedic λύσεις για τη θεραπεία της πρώιμης εκσπερμάτισης συνδυάζουν τα φυσικά βότανα Ashwaganda, Bala και Vidari με τα άλλα σε ισοδύναμα συστατικά, περιλαμβάνουν μια δόση σε ζεστό γάλα και επίσης το καταναλώνουν. Λίγα άλλα σημαντικά φυσικά βιταμίνες της Ayurvedic που βοηθούν στην αντιμετώπιση της πρώιμης εκσπερμάτισης αποτελούνται από υπολογιστές tablet Speman, Asparagus, Jatiphala, σκόρδο και Drumsticks.

Αν και η προφυλακτική χρήση είναι η ασπίδα έναντι της ασθένειας καθώς και η ανεπιθύμητη μητρότητα, ορισμένοι τύποι αισθάνονται ότι μειώνουν το επίπεδο ευαισθησίας τους. Μια πρόωρη προφύλαξη από εκσπερμάτιση είναι ένα φυσιολογικό προφυλακτικό με τη διαστρωμάτωσή του μέσα σε ένα απευαισθητοποιητικό φάρμακο. Αυτή η υπηρεσία είναι ένα ρευστό από βενζοκαϊνη, ένα ενεργητικό συστατικό που σίγουρα θα σας κάνει να απαλύνει το πέος σας για να μειώσει το αίσθημα του.

Η θεραπεία του προβλήματος της πολύ πρώιμης εκσπερμάτωσης θα έπρεπε να είναι περίπλοκη. Ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία στην αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος είναι να προσδιοριστεί η πηγή της κατάστασης. Ως εκ τούτου, ένας τύπος πρέπει να ταυτιστεί με έναν αριθμό εμπειρογνωμόνων, ιδανικά συνεργαζόμενοι. Ακριβώς εδώ απαιτείτε την εξέταση ενός ειδικού, την αξιολόγηση της ορμονικής κατάστασης και, επίσης, εάν υπάρχει ουρογεννητική λοίμωξη, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει η επίμονη φλεγμονώδης διαδικασία στον αδένα του προστάτη. Το προσθετικό υγρό αποκτάται εκτοξευόμενο σε όλη την εκσπερμάτωση με τη βοήθεια των μυών και επίσης αναμειγνύεται με διάφορα άλλα υγρά για να κάνει το σπέρμα. Αυτό το προσθετικό υγρό περιέχει αρκετές πτυχές που βοηθούν στην παραγωγή του σπέρματος παραγωγικού. Η δαποξετίνη είναι ο μόνος οδοντικός φαρμακολογικός εκπρόσωπος που είναι εξουσιοδοτημένος για τη θεραπεία της πρώιμης εκσπερμάτισης καθώς και είναι πραγματικά αξιόπιστος. Η Priligy έχει το ενεργό συστατικό Dapoxetine. Η δαποξετίνη χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της πρώιμης εκσπερμάτωσης. Η Priligy δεν σχεδιάζεται για συνεχή καθημερινή χρήση. Πριν από τη θεραπεία, τα θέματα με διάφορα άλλα είδη διαταραχών που σχετίζονται με το φύλο, που συνίστανται σε ανικανότητα, πρέπει να εξεταστούν σχολαστικά από τους επαγγελματίες του τομέα της ιατρικής. Η Priligy πρέπει να ληφθεί μόνο όταν το φύλο αναμένεται. Ο τύπος με υποκείμενα συμπτώματα και συμπτώματα κλινικής κατάθλιψης πρέπει να αξιολογηθεί πριν από τη θεραπεία με Priligy για την εξάλειψη των μη διαγνωσμένων καταθλιπτικών προβλημάτων. Η δαποξετίνη είναι μια ολοκαίνουργια εναλλακτική στην κλινική χορήγηση πρώιμης εκσπερμάτωσης.

 

Main page --- sitemap